Dainik Bhaskar Quiz Answers Today



dainik bhaskar quiz answers today 2 january,dainik bhaskar quiz answers today 10 january, dainik bhaskar quiz answers today 18 october,dainik bhaskar quiz answer today 15 january, dainik bhaskar quiz answers today 21 november,dainik bhaskar quiz answers today 10 november,dainik bhaskar quiz answers today 15 october,dainik bhaskar quiz answers today 12 october,dainik bhaskar quiz answers today 8 october,dainik bhaskar quiz answers today 7 october,dainik bhaskar quiz answers today 13 october,dainik bhaskar quiz answers today 10 october,dainik bhaskar quiz answers today 11 october,dainik bhaskar quiz answers today 18 october,dainik bhaskar quiz answers today 27 october

In this section, we will provide you with the Live Dainik Bhaskar Quiz Answers Today on a daily basis, which will enable you to provide accurate responses to the questions that are posed in the Dainik Bhaskar Quiz. You may expect to receive the most recent updates to the Dainik Bhaskar Quiz Answers Today here.

DO NOT MISS: Mouth Sores: Symptoms, Treatment, and Prevention Methods

Dainik Bhaskar Quiz| Dainik Bhaskar Online Quiz Details

Quiz Name Dainik Bhaskar Daily Knowledge Quiz
Quiz Start Time Friday, 29th July 2022
Winner Prize ₹1,00,000
Quiz Duration 60 Seconds

How To Play Dainik Bhaskar Quiz? , How to Play Dainik Bhaskar Daily Quiz Online Friday, 29th July 2022

If you want to participate in the Dainik Bhaskar Quiz Online every day, here are some easy procedures you need to follow, and you may do so by following them:

The first thing you need to do is go to the Google Play Store and download the Dainik Bhaskar app. After that, launch the app.

Dainik Bhaskar App Download

Dainik Bhaskar Open App

There is a version of the Dainik Bhaskar app available for both Android and iOS devices. If you like, you can also download the Dainik Bhaskar app by following the link provided here.

Step 2: Launch the Dainik Bhaskar app, choose your location (I went with Patna), and then proceed with the rest of the steps.

Location of the Dainik Bhaskar App

Choose Your Location on the Dainik Bhaskar App

Step 3: On the homepage of Dainik Bhaskar, click on the icon that looks like a profile picture, then clicks on the Login button.

To access your profile, select the “Profile Icon.”

To sign in, select the Login tab.

Step 4: At this point, either sign up for an account on this website or use your cell phone number to check in to the app.

Signup Login Dainik Bhaskar

Login Dainik Bhaskar

Step 5: Once that is complete, navigate back to the homepage of the Dainik Bhaskar app and click on the profile icon located in the upper right-hand corner of the screen. There is an option for “Play Quiz and Win,” which you should click on when you see it.

To access your profile, select the “Profile Icon.”

Dainik Bhaskar Quiz Answer Today

You can find all of the answers to today’s Dainik Bhaskar app quiz at the bottom of this post. You can also take part in the quiz by clicking on the option that is provided further down on this page if you so desire.

YOU MAY LIKE THIS: Pubg ka Baap Kun Hai Batao Google, Free Fire Hai Kya| Who is the father of Pubg?

Dainik Bhaskar Quiz Rules – Rules to play Dainik Bhaskar Quiz

[Here’s Where You Can Find the Most Recent Answers to the Dainik Bhaskar App Quiz: Click Here]

[Please reload the page if the answer is not visible to you, or click the following link: To start over, please click here. Dainik Bhaskar Daily Quiz Answers

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today 1st May, 2022

Q1. Which Hollywood actress went to Ukraine to meet displaced children in the midst of the Ukraine-Russia war?

Answer: (B) Angelina Jolie

Q2. Anushka Sharma, who is celebrating her birthday today, has done 22 films. Which is his first movie?

Answer: (B) Rab Ne Bana Di Jodi

Q3. With which party did Arvind Kejriwal announce an alliance during a rally in Gujarat?

Answer: (B) Bharatiya Tribal Party

Q4. Indian women hold what percentage of the world’s total gold?

Answer: (A) 11

Q5. Statue of Sardar Patel has been installed in Canada. Which organization made it?

Answer: (C) Sanatan Mandir Culture Center

Q6. A new record for GST collection was set in April. Can you tell how much GST has been collected?

Answer: (C) Rs 1.67 lakh crore

Q7. Why the coverage of Pak PM Shahbaz’s program could not happen, due to which the channel got suspended?

Answer: (C) Not having hi-tech laptop

Q8. When did Raj Thackeray’s party MNS, which praised Yogi on the issue of loudspeakers, formed?

Answer: (D) 2006

Q9. The Queen of Spain has sent grenades as a gift to Ukraine. Can you name the queen?

Answer: (B) Queen Letizia

Q10. Which political party of Bangladesh served beef to Hindu leaders at Iftar party?

Answer: (A) Bangladesh Nationalist Party

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today 30th April, 2022

Q1. Which actress’s property worth more than Rs 7 crore has been confiscated on charges of money laundering?

Answer: (A) Jacqueline Fernandez

Q2. The power crisis has increased in the country. How many megawatts has the demand reached these days?

Answer: (B) 2 lakh MW

Q3. ED has seized Rs 5551 crore in raids on which Chinese company’s Bangalore office?

Answer: (A) Xiaomi

Q4. Who took over as the Army Chief of India for the first time from an engineering background?

Answer: (A) General Manoj Pandey

Q5. Against which team Virat Kohli of RCB has scored 43rd fifty in IPL?

Answer: (B) Gujarat

Q6. In which program did Prime Minister Narendra Modi and Mamta Banerjee sit together and drink tea?

Answer: (A) In the joint conference of the Chief Justice

Q7. The film KGF-2 has so far done a business of how many crores worldwide?

Answer: (A) One thousand crores

Q8. Twitter CEO Parag Agarwal may be removed. Who is the talk of handing over the command in his place?

Answer: (A) Jack Dorsey

Q9. Murtaza, accused of Gorakhnath temple attack, was in contact with which terrorist organization since 2020?

Answer: (A) ISIS

Q10. A case has been registered against which state police in Delhi for assault?

Answer: (D) Punjab

HERE MORE: OTC anti inflammatories: Guide to Over-the-Counter (OTC) Anti-Inflammatories

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today 29th April, 2022

Q1. In which city there was swords and stone pelting between Sikh and Hindu organizations on an anti-Khalistan march?

Answer: (A) Patiala

Q2. In which country, Pakistani PM Shahbaz Sharif was protested with the slogan of Chor-chor?

Answer: (D) Saudi Arabia

Q3. NATO is looking for alternative ways. After Ukraine, which two countries have been threatened by Russia by the Secretary General of NATO?

Answer: (A) Sweden and Finland

Q4. The minister’s son, who offered a car to the farmers, is being given VIP treatment in the barracks. Which prison is he in?

Answer: (D) Lakhimpur

Q5. With which agenda will the BJP fight the next assembly elections in Madhya Pradesh?

Answer: (D) Hardcore Hindutva

Q6. Which cricketer taught batting skills to IPL star Junior AB Dewald Brabis?

Answer: (A) AB de Villiers

Q7. The Tata group today introduced another electric car in front of the people. what is his name?

Answer: (A) Avinya

Q8. TMC MP Mahua Moitra refused to give her phone number in which company’s showroom?

Answer: (C) Decathlon

Q9. PV Sindhu has ensured a medal in which badminton tournament?

Answer: (A) Asia Championship

Q10. Which player of Delhi took 4 wickets in the second consecutive match against Kolkata?

Answer: (C) Kuldeep Yadav

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today 28th April, 2022

Q1. After Twitter, which company has Elon Musk expressed his desire to buy?

Answer: (B) Coco Cola

Q2. Which union minister has said that India will maintain relations with the world on its own terms?

Answer: (A) S Jaishankar

Q3. Which Padma awardee’s house was vacated in Delhi and the goods were thrown on the road?

Answer: (A) Mayadhar Raut

Q4. From which post has Kamal Nath, the former Chief Minister of Madhya Pradesh resigned?

Answer: (B) Leader of the Opposition

Q5. Cloudtail, Appario is raided. Which company do they work for?

Answer: (C) Amazon

Q6. Hyderabad’s bowling coach Muttiah Muralitharan got angry with which player of his team?

Answer: (D) Marco

Q7. In which country will Prime Minister Narendra Modi and US President Joe Biden meet next month?

Answer: (C) Japan

Q8. Name the IAS of Jammu and Kashmir, who now wants to return to civil service from politics?

Answer: (A) Shah Faesal

Q9. What is the dispute going on between Bollywood and South Film Industry?

Answer: (A) National Language

Q10. Tomato was thrown at the President of which country who came out on the road after winning the election?

Answer: (A) France

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today 27th April, 2022

Q1. In the meeting of Chief Ministers, PM Modi has asked the states to reduce the tax on which things?

Answer: (A) Petrol-Diesel

Q2. A saint was stopped from entering the Taj Mahal. What did he give the reason for this?

Answer: (C) On saffron clothes

Q3. In which state 11 devotees involved in a Rath Yatra died due to high voltage current?

Answer: (B) Tamil Nadu

Q4. Which former President’s account was suspended by Twitter’s policy head Vijaya Gadde?

Answer: (D) Donald Trump

Q5. Air India and Air Asia India will merge. Air Asia is a company of which country?

Answer: (A) Malaysia

Q6. Which senior Congress leader has announced his retirement from active politics? He has been the Defense Minister.

Answer: (C) AK Antony

Q7. LIC’s IPO will come on May 4. How much discount will the company give to the policy holder?

Answer: (B) Rs 60

Q8. The saints took out a rally in protest against the demolition of the temple in Alwar. How old was this temple?

Answer: (C) 300 years

Q9. Prime Minister Modi will go abroad for the first time this year. Which three countries will they visit?

Answer: (C) Germany, Denmark and France

Q10. H3N8 bird flu infection found for the first time in humans. Which country is this matter from?

Answer: (A) China

Dainik Bhaskar App Quiz Answers Today 26th April, 2022

Q1. Which election strategist has refused to join the Congress party?

Answer: (A) Prashant Kishor

Q2. Which player played for the first time in IPL wearing a safety shield to avoid injury?

Answer: (C) Rishi Dhawan

Q3. Elon Musk has bought Twitter. Name its CEO, who is Indian?

Answer: (B) Parag Agarwal

Q4. Which Indian celebs have the highest number of 1890 million followers on Instagram?

Answer: (D) Virat Kohli

Q5. The fourth wave of Corona will come in June. Which state’s health minister has made this claim?

Answer: (D) Karnataka

Q6. Before the commencement of Dharma Sansad, the Supreme Court has issued a warning to which state?

Answer: (B) Uttarakhand

Q7. In which university of Pakistan, there was a fidayeen attack, in which Chinese citizens were killed?

Answer: (D) Karachi University

Q8. Which country is the Indian team going to visit after the IPL is over?

Answer: (A) South Africa

Q9. Which former US President refused to join Twitter after it was sold?

Answer: (A) Donald Trump

Q10. Which former cricketer has married for the second time at the age of 66? He is also the coach of Bengal Ranji.

Answer: (B) Arun Lal



Post Views:
5



Source link